Hoi,

Ik ben Melvin Voets en heet je van harte welkom op dit kleine stukje webruimte dat ik speciaal gereserveerd heb voor jou en mij. Ik ben blij dat je er bent, maar ik weet eigenlijk niet zo goed waarom je hier bent en ik wil ook geen programma’s gebruiken om daarachter te komen. Ik zal je daarom twee opties geven:

Optie A: je bent een ondernemer, bestuurder, leider of besluitvormer.

Ik kan je helpen met verschillende strategische activiteiten. Zo ben ik erg gedreven in visieontwikkeling, macro-analyses en scenarioplanning. Daarnaast ben ik ook een gepassioneerd tekstschrijver die zich goed in kan leven in je organisatie.

Benieuwd of ik iets voor jouw organisatie kan betekenen?  Ik ga graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem daarvoor contact op, of stuur een connectie-verzoek via Linkedin

Samen maken we jouw organisatie toekomstbestendig!

Het zou ook leuk zijn als je regelmatig terugkomt om een blog te lezen die je verrast en je af en toe uit je filterbubbel haalt. Of beter nog, volg me op Twitter om op de hoogte te blijven.

 

Optie B: je bent géén ondernemer, bestuurder, leider of besluitvormer.

Op deze website schrijf ik regelmatig over zaken die me interesseren. Ik ben een generalist, dus het kan over van alles gaan. Ik ben ook een moralist en een idealist, dus mijn artikelen hebben vaak een filosofische insteek. Daarnaast ben ik ook een systeemdenker en probeer ik moeilijke zaken te ontrafelen en tot de kern terug te brengen.

Het zou tof zijn als je regelmatig terugkomt om een blog te lezen die je verrast en je af en toe uit je filterbubbel haalt. Of beter nog, volg me op Twitter om op de hoogte te blijven.